Actions
Loading...

Welcome to HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...
  • Information
    Information regarding recent vulnerabilities

HP is aware of the recent vulnerabilities commonly referred to as "Spectre" and "Meltdown". HP has published a security bulletin with patches for these issues and a list of impacted systems. We will continue to update the bulletin as more information becomes available and encourage customers to check the bulletin frequently.

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

Pc'er fra HP - Sikkerhedskopiering af dine filer (Windows 10, 8)

Dette dokument gælder computere fra HP med Windows 10 eller Windows 8.
For at undgå tab af filer, skal du jævnligt sikkerhedskopiere dine filer til et eksternt drev.
For computere til erhvervsbrug skal du kontakte din virksomheds it-afdeling eller din lokale it-tjeneste for alternative sikkerhedskopieringsløsninger.
Sikkerhedskopiering af filer i Filhistorik
Filhistorik sikkerhedskopierer automatisk filer, der er på dit skrivebord, i dine biblioteker, kontaktliste og favoritter. Hvis originalerne er mistet, beskadiget eller slettet, kan du gendanne én fil eller alle filerne. Du kan også finde tidligere versioner af dine filer fra en bestemt dato.
Du kan sikkerhedskopiere dine filer til et eksternt drev som f.eks. en USB-nøgle eller en bærbar harddisk. Vælg dit operativsystem nedenfor for at få trin til at sikkerhedskopiere dine filer til en ekstern harddisk.
Gendan gemte filer med Filhistorik
Med Filhistorik kan du gendanne én fil eller alle de filer, du har sikkerhedskopieret. Du kan også finde forskellige versioner af dine filer fra bestemte datoer.
  1. Slut dit eksterne drev til computeren. Hvis der åbnes et vindue til automatisk afspilning, skal du lukke det.
  2. Søg efter og åbn Gendan dine filer med Filhistorik i Windows.
  3. Klik på ikonerne Tidligere og Næste for at vælge det sikkerhedskopipunkt, du vil gendanne.
    Figure : Ikonerne Tidligere og Næste
    Ikonerne Tidligere og Næste i vinduet Filhistorik
  4. Vælg de filer eller mapper, du ønsker at gendanne.
    • Gør følgende for at vælge en mappe: Klik på mappen.
    • Gør følgende for at vælge nogle af mapperne: Hold ctrl-tasten nede, mens du vælger mapperne.
    • Gør følgende for at vælge alle mapperne: Højreklik på et tomt område af appens vindue, og klik derefter på Vælg alle.
    • Gør følgende for at vælge en eller flere filer i en mappe: Dobbeltklik på mappen, og vælg derefter de ønskede filer.
    Figure : Valg af alle mapper
    Valg af alle filer
  5. Klik på ikonet Gendan .
    Windows gendanner filerne.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
Country/Region: Flag United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...