hp-support-head-portlet

Actions
Loading...

Welcome to HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...
 • Information
  HP fraudulent caller alert - protect yourself from scams

  Learn what to do if you are contacted by fraudulent callers posing as HP representatives. This could be a scam; do not provide any personal information.

  View article

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP notebook-pc's - Computer start niet (Windows 7, Vista, XP)

Dit document is van toepassing op HP notebook-pc's met Windows 7, Vista en XP.
Dit document bevat een beschrijving van de symptomen die kunnen optreden als de computer niet opstart, biedt een overzicht van de volledige probleemoplossing en koppeling naar andere documenten met stapsgewijze informatie voor het herstellen van de computer naar een goed werkende staat. Gebruik dit document als uw computer niet start of Windows niet opstart.
Een harde reset uitvoeren
Als de computer plotseling niet meer goed opstart, moet u allereerst een harde reset uitvoeren. Het uitvoeren van een harde reset zal veel problemen oplossen. Als de computer vervolgens nog steeds niet goed opstart, selecteer dan uw symptoom uit de onderstaande lijst om u te begeleiden naar de aanbevolen maatregelen om dit te corrigeren.
 1. Verwijder alle aangesloten apparaten, USB-apparaten en SD-mediakaarten.
 2. Verwijder de netadapter en de accu en houd de aan-uitknop ten minste 15 seconden ingedrukt om alle resterende stroom uit de pc te halen en de standaard opstartinstellingen te herstellen.
    note:
  Als uw computer een verzegelde accu heeft die niet kan worden verwijderd, voert u een geforceerde reset uit zoals uiteengezet in het HP ondersteuningsdocument, Een geforceerde reset gebruiken om hardware- en softwareproblemen bij een notebook op te lossen met een verzegelde niet-verwisselbare accu.
 3. Sluit de netadapter weer aan (maar plaats niet de batterij), druk op de aan-uitknop, kijk of de lampjes bij de Caps Lock- en Num Lock-toetsen branden en luister of u het geluid hoort van draaiende ventilators of andere bewegende onderdelen in de computerbehuizing.
Als de computer normaal opstart na een harde reset, is het probleem opgelost. Is dat niet het geval, selecteer dan het symptoom hieronder dat uw probleem het beste omschrijft en voer de weergegeven stappen uit.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!


Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now


hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
Country: Flag United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...