Welcome to HP Customer Support

• Information
    HP fraudulent caller alert - protect yourself from scams

Learn what to do if you are contacted by fraudulent callers posing as HP representatives. This could be a scam; do not provide any personal information.

View article

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP Notebook och All-in-One-datorer - felsöka problem med skärmen (Windows 10, 8, 7)

Det här dokumentet avser bärbara HP-datorer och All-in-One med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Det här dokumentet innehåller lösningar på en rad olika problem som kan inträffa med bärbara datorer och All-in-One skärmar som oskarp text, dålig video prestanda, svarta eller vita skärmar eller skadad maskinvara. Sök efter ett avsnitt nedan som matchar problemet med bildskärmen, och följ sedan stegen för att lösa problemet.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

Loading...
Country: Flag United States