Welcome to HP Customer Support

Loading...

HP-bärbara datorer - Felsöka problem med den bärbara datorns LCD-bildskärm (Windows 10, 8, 7)

Det här dokumentet avser bärbara HP-datorer med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Det här dokumentet innehåller lösningar på en rad olika problem som kan inträffa med bärbara bildskärmar som oskarp text, dålig video prestanda, svarta eller vita skärmar eller skadad maskinvara. Sök efter ett avsnitt nedan som matchar problemet med bildskärmen, och följ sedan stegen för att lösa problemet.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

Loading...
Country: Flag United States