• Qualtrics-ikon

Installationshandbok för skrivare för: HP Photosmart B8550 Printer series

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av bläckpatroner.

Upptäckt operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bitars)
Denna nedladdning inkluderar HP Photosmart-programserien (bättre bildbehandlingsfunktioner och produktfunktionalitet) och dess drivrutin. Om du enbart vill ha skrivardrivrutinen (och inte hela Photosmart-programserien) är denna inkluderad i ditt Windows 7-operativsystem.

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.