Installationshandbok för skrivare för: HP OfficeJet Pro 9020e All-in-One Printer series

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av bläckpatroner.

Upptäckt operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bitars)

HP Smart hjälper dig att:

• Installera skrivarens programvara och drivrutiner
  • Anslut till Wi-Fi
  • Skapa ett HP-konto och registrera skrivaren
  • Lägg i papper och installera bläckpatroner eller tonerkassetter
  • Registrera dig för Instant Ink *
  • Skriva ut från en enhet genom att installera HP Smart-programvara på alla enheter

* Begränsningar kan gälla. Kanske inte gäller för alla länder/regioner.

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.