Installationshandbok för skrivare för: HP OfficeJet 9010e All-in-One Printer series

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av bläckpatroner.

Upptäckt operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bitars)

HP Smart hjälper dig att:

• Installera skrivarprogramvara och drivrutiner
  • Anslutning till Wi-Fi
  • Skapa ett HP-konto och registrera skrivaren
  • Fyll på papper och installera bläckpatroner eller tonerkassetter
  • Registrera dig för Instant Ink*
  • Skriv ut från valfri enhet genom att installera programvaran HP Smart på alla enheter
OBS!
Koppla från en VPN-anslutning (Virtual Private Network) innan du hämtar den.

*Begränsningar kan gälla. Gäller eventuellt inte för alla länder/regioner.

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.