Installationshandbok för skrivare för: HP LaserJet Ultra MFP M230-serien

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av tonerpatroner.

Upptäckt operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bitars)
Det här verktyget är avsett att användas i Microsoft Windows 32- och 64-bitars operativsystem. Verktyget kan användas med en USB-anslutning eller nätverksanslutning. Se till att du använder det verktyg för uppdatering av inbyggd programvara som är specifikt för just din skrivarmodell. Den här uppdateringen rekommenderas för HP LaserJet Pro MFP M227-serien och Ultra MFP M230-serien, som har en inbyggd programvaruversion som är äldre än den som är angiven. Det här verktyget uppdaterar skrivarens inbyggda programvara till den senaste versionen. Om du skriver ut en självtest-/konfigurationssida via skrivarens rapportmeny kan du se vilken version av den inbyggda programvaran som är installerad i skrivaren.

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.