• Qualtrics-ikon

Installationshandbok för skrivare för: HP Deskjet 6980-skrivarserien

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av bläckpatroner.

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.