HP:s stationära datorer - Anvisningar för installation av SATA-strömsladd till optiska enheter eller hårddisken

Använd dessa steg för att hitta anvisningarna för installation av SATA-strömsladd för den optiska enheten eller hårddisken i din dator.

1. För att identifiera produkten, ange serienumret, produktnumret eller produktnamnet i sökrutan och klicka sedan på Skicka.

2. Välj Handböcker.

Välja alternativet Underhålls- och serviceguide på HP:s supportwebbplats
  3. Klicka på handboken Underhåll och service och ladda sedan ned filen.

4. Öppna filen och se avsnitten för den optiska enheten eller hårddisken för stegen hur du tar bort och byter ut den optiska enheten eller hårddiskens SATA-strömkablar.