HP-datorer - Blockera popup-fönster eller annonser

När du surfar på internet kan du stöta på popup-annonser som kan bli distraherande eller irriterande. Det finns några saker som du kan göra för att eliminera popup-annonser.

Ett popup-fönster är ett litet webbläsarfönster som visas överst på webbplatsen som du visar. Popup-fönster öppnas ofta så fort du besöker en webbplats och är vanligtvis annonser.

Webbläsare har popup-blockerare som kan förhindra att popup-fönster visas. I de flesta popup-blockerare program kan du välja den filtreringsnivå du vill ha, välja vilka popup-fönster du vill visa och skapa en blocklista med dem som du inte vill.

I vissa program kan du importera blocklistor från andra användare. Starkaste filtren blockerar extra former av webbreklam, till exempel annonsen i banderollen, och erbjuder skydd mot hämtning av störande spionprogram som användas för att spåra webbplats besökare. Omfattande filtrering kan göra ditt surfande långsammare.

Vissa Internetleverantörer erbjuder programvara som kan användas för att inaktivera popup-fönster. Kontakta Internetleverantören om tillgänglighet.