• Information

• Respons

HP Business-datorer - HP BIOS-konfigurationsverktyget meddelande om att supportenh upphör (juni 2022)

HP kommer att dra tillbaka HP BIOS-konfigurationsverktyget (HP BCU) i juni 2022. Det finns inget utbyte planerat. Du kan fortfarande använda f10 för att öppna BIOS.

Om du vill fortsätta att hantera HP BIOS använder du HP Client Management Skriptbibliotek. Mer information om skriptbiblioteket för HP Client Management finns i https://developers.hp.com/hp-client-management/doc/client-management-script-library.

Vad är det som ändras?

HP BCU kommer att tas bort och kommer inte längre att stödjas på kommersiella stationära datorer och bärbara datorer, inklusive HP Healthcare Edition-datorer, Utbildnings E-edition-produkter, arbetsstationer och RPOS-plattformar.

Innehåll i HP BIOS-konfigurationsverktyget ras bort från den berörda produktens facket, varan och webbsidorna.

Kan jag fortsätta använda HP BIOS-konfigurationsverktyget?

Ja, HP BCU fortsätter att fungera för äldre produkter som lanseras före april 2022. HP BIOS-konfigurationsverktyget kommer inte att testas med nya produkter som lanserades efter mars 2022.