• Information

• Respons

Hitta IP-adressen för en HP-skrivare

En IP-adress (Internet Protocol) är ett identifikationsnummer som tilldelas en enhet när den ansluter till ett nätverk. Leta upp skrivarens IP-adress i menyn på kontrollpanelen eller i en utskriven rapport.

1. Kontrollera att skrivaren är ansluten till det lokala nätverket via Wi-Fi eller en Ethernet-kabel till routern.

2. Hitta skrivarens IP-adress.

• De flesta skrivare med kontrollpanel med pekskärm: Leta reda på IP-adressen i menyn Trådlös sammanfattning eller i nätverksinställningarna.

Exempel på skärmen Trådlös sammanfattning
    • HP-bläckstråleskrivare utan kontrollpanel med pekskärm: Tryck på knapparna Trådlöst och Information samtidigt eller tryck på knapparna Trådlöst och Starta svartvit kopiering samtidigt. En rapport skrivs ut som listar adressen.

Exempel på IP-adressen i en nätverkskonfigurationsrapport
    • HP LaserJet-skrivare: Tryck på och håll ned knappen Trådlöst i 10 sekunder eller tills redolampan blinkar eller gå till menyn Trådlöst och välj sedan Trådlöst nätverkstest. En rapport skrivs ut som listar adressen.

• HP DeskJet 6000- och 6400-, ENVY 6000-, 6400- och Tango-skrivare: Håll in knappen Information tills alla knappar på kontrollpanelen tänds och tryck sedan på Information och Fortsätt samtidigt. En rapport skrivs ut som listar adressen.

• Laser NS- och Neverstop Laser-skrivare: Tryck och håll ned knapparna Fortsätt och Trådlöst i 3 sekunder. En rapport skrivs ut som listar adressen.