HP-skrivare - Windows-versioner som inte längre stöds av HP:s programvara och drivrutiner

När Microsoft avslutar programvarusupporten för en Windows-version, slutar HP att tillhandahålla uppdateringar av programvara och drivrutiner. HP rekommenderar att du uppdaterar din dator till den senaste versionen av Windows innan du försöker installera de senaste skrivardrivrutinerna från HP. Mer information finns i följande tabell.

Information om att supporten upphör

Windows-version

Stödets slut

Detaljinformation

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

den 10 oktober 2023

Programvara och drivrutiner stöds inte eller tillhandahålls inte för HP-skrivare som lanserats efter 10 oktober 2023.

Anm:

Programvara och drivrutiner tillhandahålls och stöds för HP-skrivare som lanserats före 10 oktober 2023.

Windows Server 2008

Windows Server 2008 R2

den 14 januari 2020

den 10 januari 2023 (ESU)

Programvara och drivrutiner stöds inte eller tillhandahålls inte för HP-skrivare som lanserats efter 1 november 2022.

Befintlig programvara och drivrutiner är inte uppdaterade eller stöds inte för HP-skrivare som lanserades före den 1 november 2022.

Windows 8,1

den 10 januari 2023

Windows 8

den 12 januari 2016

Windows 7

den 14 januari 2020

den 10 januari 2023 (ESU)

• För de flesta HP-skrivare, gå till för att 123.hp.com hämta HP Smart-appen (på skrivbordet eller mobilen) eller de senaste drivrutinerna.

• För HP Enterprise- och Managed-skrivare, gå till Hämtning av HP-programvara och drivrutiner att hämta de senaste drivrutinerna.