• Information

• Respons

HP ENVY Inspire 7200e-, 7900e-skrivare – kontrollpanelens funktioner

Funktionerna på skrivarens kontrollpanel för HP ENVY Inspire 7200e- och 7900e-skrivare.

Knappar, ikoner och lampor på kontrollpanelen

Skrivarens kontrollpanel har knappar, ikoner och lampor som visar skrivarens status och feltillstånd.

Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor

Bildtext

Beskrivning

1

Strömlampa: Anger om skrivaren är påslagen eller avstängd.

2

Lampa för trådlöst: Indikerar status för trådlös anslutning.

• Av: Den trådlösa funktionen är avstängd.

• Fast blå: Skrivaren är ansluten till ett trådlöst nätverk och redo att skriva ut

• Blinkar långsamt med tydlig paus: Den trådlösa funktionen är påslagen, men inte konfigurerad.

• Blinkar långsamt: Den trådlösa funktionen är aktiverad, men skrivaren är inte ansluten till ett nätverk.

• Blinkar snabbt: Skrivaren har stött på ett trådlöst fel.

3

Knappen Bakåt: Återgår tillbaka till föregående skärm.

4

Startknapp: Öppnar hemskärmen.

5

Knappen Hjälp: Öppnar menyn Hjälp eller visar kontextuell hjälp.

6

Funktionsknappar: Utför följande steg:

• Kopiera: Kopiera ett dokument, ett ID-kort eller ett foto.

• Skanna: Skanna ett dokument.

7

Instrumentpanelen: Öppna ikonen för instrumentpanelen längst upp på skärmen för att kontrollera status för skrivaren eller bildskärmen, och hantera aktuella och schemalagda utskriftsaktiviteter.

• Ikonen Inställningar: Visar skärmen Inställningar där du ändrar inställningar, nätverk, Wi-Fi Direct, underhållsinställningar och genererar rapporter.

• Ikonen Trådlöst: Visar status för trådlöst och menyalternativ.

• Tyst läge-ikon (om den stöds): Gör utskriften långsammare så att utskriften inte bullrar lika mycket utan att utskriftskvaliteten påverkas. Tyst läge fungerar bara med vanligt papper.

• Ikonen Wi-Fi Direct: Visar status, namn och lösenord för Wi-Fi Direct och antalet anslutna enheter.

• Bläckstatus-ikon Kontrollera beräknade bläcknivåer.

• HP EcoSolutions-ikon: Visar skärmen där du konfigurerar miljömässiga funktioner.