• Information

• Respons

HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Lagrade eller personliga utskrifter skrivs över

Problem: Lagrade eller personliga utskrifter skrivs över av nästa lagrade eller personliga utskrifter, eller så skrivs alla utskrifter över.

Man räknar med att risken för att det här inträffar är låg.

Orsak

Det här problemet kan uppstå om inställningarna för utskriftslagring i skrivardrivrutinen eller i EWS (Embedded Web Server) har angetts till följande värden:

• I EWS är gränsen för Tillfällig utskrift inställd på ”1” eller ett annat lågt numeriskt värde

• I skrivardrivrutinen är alternativet Om utskriftsnamn finns: inställt på Ersätt befintlig fil

Lösning

Lös problemet genom att uppdatera utskriftslagringsinställningarna i skrivardrivrutinen och/eller EWS (Embedded Web Server).

Klicka på plustecknet () bredvid ett av alternativen nedan om du vill expandera avsnittet och följ sedan stegen som anges.