• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

Avancerad felsökning av HDMI-bildskärm och ljud i Windows

Använd de här avancerade felsökningsprocedurerna för problem med HDMI-bildskärm och ljud.

Utföra en hårdvaruåterställning

En hård eller tvingad återställning raderar all information i datorns minne, vilket kan lösa visnings- och ljudproblem med HDMI.

Ta bort alla anslutna enheter vid hårdvaruåterställning. Starta och testa datorn ensam och anslut sedan enheterna en efter en.

Uppdatera datorn med HP Support Assistant

Använd HP Support Assistant för att söka efter och installera uppdateringar, däribland BIOS-uppdateringar, till din dator med Windows.

1. I Windows söker du efter och öppnar HP Support Assistant eller klickar på appikonen i aktivitetsfältet.

Om appen inte är installerad på datorn, hämta den senaste versionen från webbplatsen HP Support Assistant.

2. På fliken Min instrumentpanel söker du efter din dator och klickar sedan på Uppdateringar.

3. Vänta medan HP Support Assistant analyserar systemet.

4. När analysen har slutförts ska du välja de listade uppdateringarna, hämta och installera uppdateringarna och sedan följa anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn om du uppmanas till det och stäng sedan verktyget.

Installera datoruppdateringar med Windows Update

Hitta och installera uppdateringar för dator med Windows 10.

1. I Windows söker du efter och öppnar Inställning för Windows Update.

2. Klicka på Sök efter uppdateringar.

Om det finns tillgängliga uppdateringar börjar de installeras automatiskt.

3. När uppdateringarna har installerats, starta om datorn om det behövs.

Felsöka problem som är specifika för HDMI

Hitta problem med HDMI i följande avsnitt och använd förslagen för att felsöka problemet.