• Information

• Respons

Förbered HP-skrivaren för återvinning eller kassering

Om du säljer, återvinner eller kasserar skrivaren, tar du bort kassetterna, överför eller avbryter ditt Instant Ink-konto och återställer fabriksinställningarna.

Ta bort och återvinn kassetterna

Ta bort och återvinn bläckpatronerna eller tonerkassetterna innan du säljer, återvinner eller kasserar din HP-skrivare.

Överför eller avbryt din HP Instant Ink-tjänst

Överför dina Instant Ink-tjänster till en ny HP-skrivare eller avbryt tjänsten Instant Ink.

Återställ fabriksinställningarna på HP-skrivaren

Återställ skrivaren för att ta bort alla tidigare skrivarinställningar och preferenser.

Ta bort skrivaren från ditt HP-konto.

Om du har ett HP Smart-konto (tidigare HP Connected) tar du bort skrivaren från kontot.

1. Logga in på kontot på HP Smart webbplatsen.

2. Välj skrivaren vid behov och klicka sedan på Ta bort skrivaren.

Ta bort skrivaren från HP Smart-kontot
  3. Klicka på Ta bort för att ta bort skrivaren.

Bekräfta att du tar bort skrivaren från HP Smart-kontot

Lämna in skrivaren till återvinning

Återvinn HP-skrivaren när du har tagit bort kassetterna, överfört eller avbrutit HP-konton och återställt fabriksinställningarna.

Gå till HP-produktretur och återvinning för att få mer information.