• Information

• Respons

HP Consumer-datorer – Använda HP Cloud Recovery Tool i Windows 11 och 10

HP Cloud Recovery Tool låter dig ladda ned ett återställningsprogram till en USB-enhet. För närvarande stöder verktyget konsumentdatorer som tillverkats 2016 och senare. Tidigare datormodeller läggs till löpande.

Anm:

Om du köpte datorn före 2016 går du till HP:s kundsupport – Programvara och drivrutiner för hämtning för andra tillgängliga återställningsalternativ.

Anm:

För att ta reda på om din modell stöds, se HP-datorer – Plattformar som stöds av HP Cloud Recovery Tool.