• Information

• Respons

HP Business-datorer - Använda HP Easy Clean

Med HP Easy Clean kan du sanera datorn utan att stänga av den eller växla till viloläge. HP Easy Clean låser alla funktioner på datorn så att du fysiskt kan sanera och rengöra dina datorkomponenter såsom tangentbord, bildskärm, kamera och/eller pekplatta.

Öppna och använd HP Easy Clean

Öppna HP Easy Clean i Windows för att börja saneringen av datorn.

1. I Windows söker du efter och öppnar HP Easy Clean.

Anm:

När du använder HP Easy Clean för första gången, läser du och godkänner användarlicensavtalet och behörighetsbegäranden.

Panelen HP Easy Clean
  2. HP Easy Scan öppnas. Klicka på Lås för att avaktivera datorns funktioner så att du kan rengöra dina enheter, eller klicka på Avbryt för att avsluta HP Easy Clean.

Anm:

Innan du klickar på Låskopplar du bort alla PS 2-enheter från datorn.

Välja Lås i HP Easy Clean
  3. När du klickar på Lås visas en tvåminutstimer. Under dessa två minuter kan du på ett säkert sätt sanera din dator och dina tillbehör.

HP Easy Clean i saneringsläge
    Anm:

Du kan avsluta när som helst genom att trycka på tangentkombinationen skift + alt + L. på enheter med ett externt tangentbord. Den här tangenttryckningskombinationen stöds inte på enheter som bara har ett skärmtangentbord, eftersom alla datorfunktioner är låsta.

När saneringstiden upphör visar datorn Klar och du kan börja använda din dator. Tryck på valfri tangent eller klicka på Avsluta för att avsluta programmet.

Knappen HP Easy Clean Exit markerad

Vanliga frågor och svar

Se följande lista med vanliga frågor om HP Easy Clean.