• Information

• Respons

HP-skrivare - Felmeddelandet “Det gick inte att registrera skrivaren på ditt konto”

Under skrivarinstallationen ansluts inte skrivaren till HP:s molntjänster, och felmeddelandet “Det gick inte att registrera skrivaren till ditt konto” visas med felkoden UA_200_OWSVD00001 eller OW_4XX_0WSWS00001 i HP Smart-appen eller HP Easy Start. Slutför skrivarkonfigurationen för att registrera skrivaren på ditt konto.

Gör följande i angiven ordning. Försök att slutföra skrivarkonfigurationen efter varje uppgift.

Felmeddelandert “Det gick inte att registrera skrivaren på ditt konto”

Kontrollera att skrivarens hårdvara är konfigurerad

Se till att allt förpackningsmaterial är borttaget och att skrivaren är påslagen.

1. Öppna skrivarens luckor, ta bort all tejp och förpackningsmaterial från skrivarens insida, inklusive vagnområdet, och stäng sedan skrivarluckorna.

Anm:

För skrivarserierna HP ENVY 7200 och 7900 tar du bort den extra kartongen mellan pappersfacken och tejpen som säkrar facken och stänger luckorna till pappersfacket helt.

Exempel på var tejpen kan finnas

Hitta och ta bort tejpen
  2. Tryck på strömbrytaren för att slå på skrivaren eller väcka den från viloläget.

3. Återgå till fönstret med felmeddelandet och klicka sedan på Försök igen.

Se till att skrivaren är ansluten till internet

Se till att skrivaren är ansluten till en aktiv Internetanslutning.

På skrivarens kontrollpanel, leta reda på ikonen Trådlöst eller lampan .

• Om ikonen eller lampan för trådlöst lyser med fast blått sken är den ansluten till nätverket. Gå till Steg 3.

• Om den trådlösa ikonen eller lampan blinkar, anslut din skrivare igen till det trådlösa nätverket igen. Placera skrivaren inom räckhåll för Wi-Fi-routersignalen och anslut den sedan till nätverket.

Starta om skrivaren och programvaran

Stäng av skrivaren och starta den sedan igen och starta om HP Smart-appen.

1. Stäng appen HP Smart.

2. Stäng av skrivaren och slå sedan på skrivaren igen.

3. Vänta i upp till två minuter för att ansluta skrivaren till det trådlösa nätverket.

4. Öppna HP Smart-appen och klicka sedan på Avsluta konfiguration.

5. Om ett felfönster visas går du vidare till Steg 4.

Uppdatera skrivarens inbyggda programvara

Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar av skrivarens inbyggda programvara som omfattar nya funktioner eller lösa problem.

Återställ fabriksinställningarna på HP-skrivaren

Återställ skrivaren för att ta bort alla tidigare skrivarinställningar och preferenser.

Anslut skrivaren med appen HP Smart

Använd alternativet Dölj skrivare i HP Smart för att ta bort skrivaren från ditt konto.

1. Stäng HP Smart-appen och tryck och öppna den sedan igen.

2. Högerklicka eller tryck länge på skrivarikonen och klicka sedan på Dölj skrivare.

Exempel på att klicka på Glöm den här skrivaren i HP Smart

Starta om konfigurationen via HP Smart

Konfigurera skrivaren med appen HP Smart.

1. Öppna appen HP Smart.

2. Klicka på Lägg till skrivare eller så söker du efter skrivaren.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera skrivaren.

Om du inte kan slutföra konfigurationen , starta om HP Smart-appen och försök sedan igen.

Kontakta HP:s kundsupport

Om de föregående stegen inte löste problemet, kontakta HP:s kundsupport för att få ytterligare hjälp.

1. Ange produktens serienummer för att visa garantistatus och ändra platsen vid behov.

2. Välj ett supportalternativ. Om du befinner dig i Asien/Stillahavsområdet kommer du till ett lokalt servicecenter i ditt område.