• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

HP-datorer – stöd för Windows 11

I juni 2021 introducerade Microsoft den senaste versionen av Windows®-operativsystemet – Windows 11.

Mer information om meddelandet från HP och Microsoft finns i Är du redo för Windows 11? | HP®:s officiella webbplats (på engelska) och uppgradera till nya Windows 11 | Microsoft (på engelska).

Kom tillbaka till denna sida för att se uppdateringar då mer information blir tillgänglig närmare lanseringsdatumet.