• Information

• Respons

Belysning

Konfigurera LED-lamporna på OMEN-datorn eller kringutrustningen. Belysningsfunktioner varierar beroende på produkt. Varje belysningsområde visas som en separat flik.

Anm:

Din enhet kan skilja sig från den som visas, men belysningskonfigurationens steg är liknande.

Anm:

Chassibelysningen är endast tillgänglig på vissa datormodeller. inklusive OMEN X kompakt stationär dator P1000-xxx, HP OMEN X 900-xxx, 900-0xx stationär dator, OMEN by HP Obelisk stationär dator 875-0xx (endast på modeller med en transparent sidopanel), OMEN by HP Obelisk stationär dator 875-1xx (endast på modeller med en transparent sidopanel) och OMEN X by HP 17-apxxx Notebook-serien.

Statisk färg

Konfigurera OMEN LED-lamporna så att du har ett enda statiskt färgschema.

1. Välj belysningsläget Statisk färg.

2. Välj önskad ljusstyrka.

3. Klicka på zonerna för att konfigurera färg för varje zon.

Fönstret för färgval öppnas.

Välj en statisk färg
  4. Välj önskad färg för zonen.

5. Upprepa de här stegen för varje zon.

Färgslinga

Konfigurera OMEN LED-lamporna så att du har ett färgschema med ljusshow i flera steg. Lamporna kommer stega igenom en sekvens av anpassningsbara färgkonfigurationer.

1. Välj belysningsläget Färgslinga.

Konfigurera färgslinga
  2. Använd lägg till ikon eller ta bort ikon för att ställa in antalet faser i färgslingan.

Anm:

Fas 1 och 2 kan inte raderas.

3. Klicka på antalet faser för att redigera färgerna, ljusstyrkan och längden för varje fas.

4. Klicka på zonerna för att konfigurera färg för varje zon.

5. Välj önskad ljusstyrka.

6. Välj fasernas längd:

• Kort: 1 sekund

• Medel: 3 sekunder

• Lång: 6 sekunder

7. Upprepa de här stegen för varje zon och fas.

Viktiga systemvärden

Konfigurera OMEN LED-lamporna för att ändra färg på baserat på användning av systemet och temperatur.

1. Välj belysningsläget Systemvärden.

2. Välj önskad ljusstyrka.

3. Klicka på någon av de fyra diamantformade zonerna för att välja typ av systemövervakning som ska visas i den zonen.

4. Klicka på typ av övervakning som ska visas i den valda delen.

Klicka på typ av övervakning för att visa

Det finns fyra typer av övervakning att välja mellan.

• GPU-kapacitet: GPU-användning visar procenten av maximal GPU-prestanda som för närvarande används

• CPU-användning: CPU-användning visar procenten av maximal GPU-prestanda som för närvarande används

• GPU-temperatur: Visar aktuell temperatur i GPU.

• CPU-temperatur: Visar aktuell temperatur i CPU.

• Minnesanvändning: Visar procentandelen maximalt minne som används för närvarande

• Hämtningshastighet: Avbildar den aktuella hämtningshastigheten för nätverk

• Överföringshastighet: Avbildar den aktuella överföringshastigheten för nätverk

5. Klicka på färgspektrumet som ska associeras med vald övervakningstyp.

6. Klicka på varje zon för att välja övervakningstyp och färgspektrum.

Ljudpuls

Konfigurera OMEN LED-lamporna som ska ändras baserat på ljuduppspelning.

1. Välj belysningsläget Ljudpuls.

2. Välj önskad ljusstyrka.

3. Klicka på den yttre diamantikonen för att välja färg som ska kopplas till diskantljudutgången.

Välja diskant eller bas
  4. Klicka på önskad färg för diskantljudutgången.

Välja färg för diskant
  5. Klicka på det inre X:et för att välja färg som ska kopplas till basljudutgången.

6. Klicka på önskad färg för basljudutgången.

Animerad belysning i tangentbordet

Välj en animeringseffekt som tangentbordet ska visa.

1. Välj belysningsläget Animering.

2. Välj önskad effekt.

Välja en animeringseffekt

Anpassningsbara alternativ för bildskärm.

3. Anpassa animeringseffekten med hjälp av de tillgängliga alternativen.

Anm:

Anpassningsalternativ varierar beroende på vald animeringseffekt.

Anpassa animeringseffekter för tangentbordet (Ripple)

Belysning i tangentbordszoner:

Konfigurera belysning i zoner på tangentbordet.

Anm:

Din enhet kan skilja sig från den som visas, men belysningskonfigurationens steg är liknande.

1. Välj ett anpassat belysningsområde med en tangentbordsmall eller välj zoner manuellt från tangentbordsbilden.

Zonbelysning i grundläggande färgslinga
  2. Klicka på en färg under fliken Grundläggande eller klicka på fliken Avancerat för anpassa färgtonen och ljusstyrkan för den valda delen.

Zonbelysning i avancerad färgslinga

Av

För att stänga av OMEN LED-lamporna väljer du belysningsläget Av.