Bärbara HP-datorer –Svullnad eller deformation av batteriet

För att skydda din maskinvara från potentiella skador rekommenderar HP att du slutar använda notebook-datorn om batteriet sväller tills du kan byta ut batteriet. Var noga med att även koppla bort den bärbara datorn från nätadaptern.

Du kan kontakta HP för att ta reda på vilka alternativ för batteribyte som finns tillgängliga. Mer information om litium-jonpolymerbatterier och de faktorer som kan påskynda batterisvullnad finns i HP Notebook-datorer - Litium-jonpolymerbatterier.