HP Consumer bärbara datorer – Beställa HP-certifierade reservdelar

Ta reda på hur du hittar och beställer HP-certifierade reservdelar i HP Reservdelar eller PartSurfer.

Det kan hända att du någon gång behöver byta ut en eller flera delar i den bärbara datorn mot HP-certifierade reservdelar. HP-certifierade reservdelar är delar som genomgått omfattande tester så att de uppfyller HP:s kvalitets- och kompatibilitetsstandarder och de är garanterade att fungera på rätt sätt i din HP-dator. Tillgången till specifika delar kan variera beroende på din modell av bärbar dator.

Beställa HP-certifierade delar via HP PartSurfer

Du kan beställa HP-certifierade reservdelar för din bärbara dator genom HP PartSurfer. På HP PartSurfer finns en fullständig förteckning över reservdelar, vilket innebär att du med all sannolikhet hittar den komponent du söker.

1. Gå till HP PartSurfer webbsidan.

2. Välj land eller region i listrutan.

3. I fältet Snabbsökning anger du något av de tre id-numren för datorn: artikelnummer, serienummer eller produktnummer eller namn och klickar sedan på Sök.

Anm:

Samtliga dessa identifikationsnummer står tryckta på den serviceetikett som sitter på undersidan av notebook-datorn. Om något av numren inte resulterar i några träffar anger du ett av de andra två numren istället.

Hitta snabbsökning
  4. Visa listan över delar och tillbehör. Markera kryssrutorna bredvid de delar eller tillbehör som du vill köpa för att lägga dem i din kundvagn.

Välja komponenter
  5. När du har valt alla komponenter du behöver klickar du på kundvagnsikonen för att gå vidare till kassan.

Hitta kundvagnsikonen
  6. Kontrollera varorna i kundvagnen, gör eventuella ändringar och klicka sedan på Beställ.

Klicka på knappen Gör beställning
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att fylla i leveransinformationen och betala för varorna.

Beställningen levereras till dig med utförliga anvisningar om hur du byter delen själv. Leveranstiden varierar beroende på tillgänglighet och leveransmetod. I allmänhet bör delen levereras inom 5–7 arbetsdagar. HP kan även erbjuda andra leveransalternativ om det behövs.

Anm:

Det kan hända att du ombes att returnera en defekt del som fortfarande täcks av garantin, så att HP kan analysera delen och fortsätta att förbättra kvaliteten på HP bärbara datorer.

Beställa HP-certifierade delar i HP Reservdelar

Du kan beställa HP-certifierade reservdelar för din bärbara dator via HP Reservdelar. Det kan hända att delen omfattas av garantin om din HP-dator fortfarande har gällande garanti.

1. Gå till webbsidan HP Reservdelar, välj region på flikarna och klicka sedan på ditt land.

Välja land och region
  2. I HP Reservdelar kan du skriva produktnamnet eller skriva något av de tre id-numren för din dator: artikelnummer, serienummer eller produktnummer i textrutan Sök efter reservdel. Starta sedan sökningen.

Anm:

Samtliga dessa identifikationsnummer står tryckta på den serviceetikett som sitter på undersidan av notebook-datorn. Om något av numren inte resulterar i några träffar anger du ett av de andra två numren istället.

Hitta din del
  3. Välj en komponent från någon av listrutorna för att söka efter reservdelar baserat på: Nyckelordssökning, Kategorisökning eller Visa alla delar för den här produkten.

Välja sökmetod
  4. Visa listan över delar och tillbehör. Markera kryssrutorna bredvid de delar eller tillbehör som du vill köpa. Ange antal i fältet Kvantitet.

Välja en komponent och ange antal
  5. Klicka på Lägg till i kundvagnen när du hittat rätt komponent.

6. Klicka på Gå till kassan när du har valt alla komponenter du behöver för att kontrollera innehållet i kundvagnen.

Hitta knapparna Lägg till i kundvagnen och Gå till kassan på webbsidan HP Reservdelar
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att fylla i leveransinformationen och betala för varorna.

Beställningen levereras till dig med utförliga anvisningar om hur du byter delen själv. Leveranstiden varierar beroende på tillgänglighet och leveransmetod. I allmänhet bör delen levereras inom 5–7 arbetsdagar. HP kan även erbjuda andra leveransalternativ om det behövs.

Anm:

Det kan hända att du ombes att returnera en defekt del som fortfarande täcks av garantin, så att HP kan analysera delen och fortsätta att förbättra kvaliteten på HP bärbara datorer.