Om HP Smart Advance för HP+-skrivare

HP Smart Advance erbjuder dig en förstklassig HP Smart-upplevelse för din HP+-skrivare. När du godkänner användarvillkoren för HP+ får du en 24 månaders provperiod av HP Smart Advance.

Anm:

Ett HP-konto krävs för att använda HP Smart och inte alla mobila enheter eller länder/regioner har åtkomst till alla inställningar just nu.

Funktioner i HP Smart Advance

Förutom fördelarna med HP Smart har HP Smart Advance följande extrafunktioner för HP+-skrivare:

• Avancerad skanning:

• Igenkänning av flera objekt: Skanna flera objekt samtidigt och separera automatiskt varje objekt till enskilda sidor.

• Skanna en bok: Skanna en öppen bok och platta automatiskt till sidorna och spara alla skannade sidor i en enda fil.

• Auto-Heal: Ta bort störande märken och hålslag.

• Spara som textfiler: Spara skanningar som sökbara PDF-, TXT- och DOCX-filer.

• Mobila fax:

Skicka säkra fax: Skanna filer och skicka säkra fax från valfri enhet.

Igenkänning av flera objekt

Igenkänning av flera objekt är tillgängligt i HP Smart-appen när du skannar från HP+-skrivarens skannerglas eller en kamera på en mobil enhet.

1. På appens startskärm väljer du skrivare och klickar sedan på panelen Skanna (Windows, Mac) eller Skanna med kamera eller panelen Skanna med skrivare (Android, iOS).

2. Om du valde Skanna eller Skanna med skrivare, klickar du på ikonen Inställningar, och väljer sedan Skannerglas som Källa och Igenkänning av flera objekt som förinställning.

3. Placera 2 eller 3 olika objekt som visitkort, kvitton, dokument eller foton på skrivarens skanner (eller på en plan yta för att fota dem med en kamera).

4. Klicka på Skanna eller tryck på knappen Fota för att påbörja skanningen.

En förhandsgranskning visar de skannade objekten separat.

Exempel på skanning av flera objekt och resultatet i Förhandsvisning

Exempel på skanning av flera objekt och resultatet i Förhandsvisning
  5. Välj att spara skanningen som en enda fil eller som separata filer.

Skanna en bok

Du kan skanna en bok i HP Smart-appen om du skannar från HP+-skrivarens skannerglas eller kameran på en mobil enhet.

1. På appens startskärm väljer du skrivare och klickar sedan på panelen Skanna (Windows, Mac) eller Skanna med kamera eller panelen Skanna med skrivare (Android, iOS).

2. Om du valde Skanna eller Skanna med skrivare, klickar du på ikonen Inställningar, och väljer sedan Skannerglas som Källa och Bok som förinställning.

3. Placera en öppen bok på skannerglaset (eller på en plan yta för att fota med en kamera).

4. Klicka på Skanna eller tryck på knappen Fota för att påbörja skanningen.

En förhandsgranskning av skanningen visar de skannade sidorna separat som platta sidor.

Exempel på bokskanning och resultatet i Förhandsvisning

Exempel på bokskanning och resultatet i Förhandsvisning
  5. Välj att spara skanningen som en enda fil eller som separata filer.

Auto-Heal

Auto-Heal är en HP Smart Advance-skanningsfunktion som automatiskt tar bort störande märken, t.ex. hålslag eller händer från en skanning.

I skanningsfönstret för HP Smart-appen kan du aktivera eller avaktivera den här funktionen genom att klicka på ikonen Förbättringar(Windows, Mac) eller trycka på ikonen Inställningar (iOS, Android).

Exempel på Auto-Heal-funktionen i Förhandsvisning

Exempel på Auto-Heal-funktionen i Förhandsvisning

Spara skanningar som textfiler

För HP+-skrivare kan du skanna ett dokument eller foto med hjälp av HP Smart-appen och sedan spara det som ett PDF-, Word-dokument eller en vanlig textfil.

1. Öppna HP Smart-appen och skanna sedan ett dokument eller foto.

2. I fönstret Förhandsgranskning väljer du något av följande:

• Sökbar PDF: Sökbart innehåll som behåller formatering och grafik.

• Word-dokument (*.docx): Redigerbar text som innehåller formatering och grafik.

• Vanligt text (*.txt): Redigerbar text som inte innehåller formatering eller grafik.

3. Välj önskade filinställningar, t.ex. filnamn, skanningens plats och språk.

• För mobila enheter: Välj inställningarna och tryck sedan på Skapa fil.

• För datorer: Klicka på Skapa fil och välj sedan inställningarna.

4. Välj något av följande när du ombeds göra det:

Alternativ på din fil bearbetar uppmaningen
    • Aktivitetscenter: Visa filgenereringsstatusen genom att klicka på Textfiler.

• Fortsätt: Påbörja ytterligare en skanning.

• Start: Återgå till appens startsida.

När du har kommit tillbaka till startsidan kan du visa statusen för att skapa filer genom att trycka på ikonen Klocka.

5. När filen har konverterats öppnar du den från den valda destinationen.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.