• Information

• Respons

HP-skrivare - webbtjänster sluta fungera

Webbtjänsterna kanske slutar fungera och stöds inte längre för vissa HP-skrivare. Ett av följande felmeddelanden kan visas på skrivarens kontrollpanel.

• Serveranslutningsfel. Det uppstod ett problem vid anslutning till servern. Tryck på Försök igen eller på OK för att avsluta.

• Problem med Webbtjänster. Problem vid anslutning till Webbtjänstservern.

• Serveranslutningsfel. Kan inte ansluta till Webbtjänster. Bekräfta åtkomst till internet och försök igen.