Diagnostisera och åtgärda i HP Smart för att åtgärda vanliga utskriftsproblem (Windows, macOS)

Diagnostisera och åtgärda är en inbyggd felsökningsfunktion för skrivare i HP Smart-appen.

Diagnostisera och åtgärda kan upptäcka och åtgärda vanliga problem som:

• Kontrollera om utskriftskön är pausad och fortsätta med utskriftskön.

• Kontrollera maskinvaruproblem som öppna luckor eller papperstrassel och rapportera dessa problem.

• Kontrollera om utskrifterna har fastnat i kön och återuppta utskrifterna, om möjligt.

• Kontrollera om skrivaren visas som offline och försöka ansluta till nätverket, om det går.

Kör Diagnostisera och åtgärda (Windows, macOS)

Kör Diagnostisera och åtgärda för att åtgärda vanliga utskriftsproblem.

Anm:

Diagnostisera och åtgärda - support:

• HP Smart-appversioner: v100 och senare (Windows), v5.5.2 och senare (macOS)

• Operativsystem: Windows 1809 och senare, macOS 10.14 och senare

1. Hämta appen HP Smart från 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart - Mac App Store (macOS).

Anm:

Koppla från en VPN-anslutning innan nedladdning.

2. Öppna Diagnostisera och åtgärda.

• Windows: Öppna HP Smart och klicka sedan på ikonen Diagnostisera och åtgärda.

Klicka på ikonen Diagnostisera och åtgärda i HP Smart-appen för Windows
    • Mac: Klicka på din skrivare, klicka på Skrivare och klicka därefter på Diagnostisera och åtgärda.

Klicka på Diagnostisera och åtgärda på menyn Skrivare i appen HP Smart för Mac.
  3. Klicka på Start för att påbörja den automatiska felsökningsprocessen.

Anm:

Du måste lämna HP Smart öppet för att inte avbryta processen.

Klicka på Start för Diagnostisera och åtgärda i HP Smart-appen
  4. Om Diagnostisera och åtgärda hittar problem följer du uppmaningarna för att slutföra processen.

Diagnostisera och åtgärda resultat i HP Smart-appen