• Information

• Respons

HP-skrivare - Print Anywhere med appen HP Smart

Print Anywhere är en funktion i HP Smart-appen där du kan fjärrsänder utskriftsjobb och kontrollera skrivarens status.

Aktivera Print Anywhere

Print Anywhere är bara tillgängligt på vissa skrivare. Öppna appen HP Smart för att se om din skrivare stöds och konfigurera tjänsten.

1. Se till att datorn eller den mobila enheten och skrivaren är anslutna till ditt trådlösa nätverk.

2. Öppna HP Smart-appen och skapa sedan ett konto eller logga in. Om du inte har HP Smart, hämta den från 123.hp.com eller din appbutik.

3. På startskärmen klickar du på skrivaren för att öppna informationsskärmen.

• Skrivaren stöds om Print Anywhere eller Aktivera Print Anywhere visas under Alternativ eller Inställningar. Gå vidare till nästa steg.

• Skrivaren stöds inte om alternativet Print Anywhere inte finns med i listan.

Menyn Print Anywhere i HP Smart
  4. Aktivera Print Anywhere.

Anm:

Print Anywhere är automatiskt aktiverat på alla HP+-skrivare eller andra HP-skrivare med utskriftsplaner.

• iOS and Android: Tryck på Aktivera Print Anywhere och följ sedan uppmaningarna att logga in på HP-kontot eller att skapa ett konto.

• Windows och macOS: Klicka på kontoikonen för att logga in på ditt HP-konto eller för att skapa ett konto, och gå sedan till Print Anywhere-inställningen och klicka på Aktivera.

Anm:

Om en bekräftelse inte visas öppnar du HP Smart och loggar in. Lägg till skrivaren med den skrivarkod som du ursprungligen använde för att konfigurera skrivaren och återgå sedan till HP Smart-appen för att bekräfta att Print Anywhere är aktiverad.

Använd Print Anywhere

Med Print Anywhere kan du skriva ut på distans, kontrollera skrivarens status och dela skrivaråtkomst med andra.

Anm:

Vissa funktioner i appen HP Smart och skrivarinställningar är inte tillgängliga med Print Anywhere.

1. Anslut din dator eller mobila enhet till ett mobilt nätverk eller trådlöst nätverk med internetanslutning.

2. Använd skrivaren med Print Anywhere.

• Skriv ut från HP Smart: Välj din skrivare som har molnikonen och välj sedan en av panelerna Skriv ut.

• Skriva ut från Windows och Android-appar: Skriv ut från alla appar med Utskriftsmeny. Fjärrskrivaren visar skrivarens e-postadress.

• Gör kopior (Android, iOS och vissa skrivarmodeller): I HP Smart trycker du på Kopiera för att använda enhetens kamera för att skanna in ett dokument eller foto som du sedan kan redigera och skriva ut.

• Dela din skrivare: Låt andra skicka fjärrutskrifter till Print Anywhere-skrivaren. Aktivera Privat hämtning (endast HP+-skrivare) för att hålla utskriften tills personen som skickade det är i närheten av skrivaren.

• Hantera skrivaren: Tryck på skrivarikonen för att ändra skrivarens egenskaper, visa information om skrivaren och rapporter och annat.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.