• Information

• Respons

Hur åtgärdar jag patronfel som är förknippade med registrering av skrivare?

Lösa följande registreringsfel vid användning av HP Instant Ink-patroner.

• Patronen kan inte användas förrän skrivaren har registrerats

• Den här patronen kan bara användas i en skrivare som för närvarande är registrerad i HP Instant Ink

Instant Ink-patroner kan endast användas i registrerade skrivare. Instant Ink-ready-patroner blir Instant Ink-patroner så fort de används i en registrerad skrivare.

• Om skrivaren har registrerats och felmeddelandet om bläckpatron visas ska du kontakta support HP Instant Ink supportför att få hjälp.

• Om skrivaren inte är registrerad går du till 123.hp.comoch hämtar HP Smart-appen för att konfigurera och registrera din skrivare. Om du inte vill registrera dig, byter du ut Instant Ink-patronerna mot standardbläck- eller tonertillbehör.