• Information

• Respons

Kontrollera om det finns en BIOS-uppdatering med HP Support Assistant

Använd HP Support Assistant för att söka efter och installera en BIOS-uppdatering på datorn. HP Support Assistant kan uppdatera datorn automatiskt när en ny BIOS-uppdatering blir tillgänglig. HP-datorer med Windows levereras med HP Support Assistant (HPSA) installerad.

1. I Windows söker du efter och öppnar HP Support Assistant.

Anm:

Om appen inte är installerad på datorn går du till HP Support Assistant för att hämta den senaste versionen.

2. På fliken Mina enheter eller Min bärbara dator väljer du Uppdateringar är tillgängliga i avsnittet Programvara och drivrutiner.

Fliken Min bärbara dator
  3. Om en ny BIOS-uppdatering är tillgänglig markerar du kryssrutan bredvid BIOS-uppdateringen och eventuella övriga uppdateringar som du vill installera och klickar sedan på Hämta och installera.