HP LaserJet M207-M212-skrivare – Skriva ut rapporter och självtestsidor

Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du skriver ut interna skrivarrapporter, t.ex. konfigurationsrapport, informationsrapport, testrapport för det trådlösa nätverket och justeringstestsida.

Skriv ut en konfigurationsrapport

En konfigurationsrapport innehållet information om skrivaren, såsom serienumret, pappersinställningar och skrivaranvändning. Wi-Fi skrivarmodeller inkluderar även information om skrivarens IP-adress och nätverksnamnet (SSID). Du kan skriva ut en konfigurationsrapport via kontrollpanelen.

1. Starta skrivaren.

2. Tryck och håll in knappen Information i tre sekunder tills alla knappars lampor lyser.

3. Tryck på knappen Fortsätt.

Anm:

I M211d tryck på ochh håll kvar knappen Fortsätt i tre sekunder för att skriva ut konfigurationsrapporten.

En konfigurationsrapport skrivs ut.

Exempel på konfigurationsrapport

Visa skrivarens informationsrapport

Skriv ut en rapport om skrivarinformation för att söka efter information om skrivaren, tonerkassett, anslutningsläge, Wi-Fi Direct-namn och lösenord och skrivarens aktuella felstatus.

• På skrivarens kontrollpanel trycker du på knappen Information (förutom M211d).

En ny informationssida för skrivaren skrivs ut.

Exempel på informationsrapport för skrivare

Skriv ut en testrapport för trådlöst nätverk

Skriv ut en testrapport för trådlöst nätverk för att hitta felsökningsresultat för status för Wi-Fi-nätverket, WiFi-signalstyrkan och identifierade nätverk. Skriva ut en testrapport för trådlöst nätverk från skrivarens kontrollpanel.

1. Starta skrivaren.

2. Tryck och håll in knappen Information i tre sekunder tills alla knappars lampor lyser.

3. Tryck på knappen Information och Fortsätt samtidigt.

Testrapporten för det trådlösa nätverket skrivs ut.

Exempel på en testrapport för trådlöst nätverk

Skriv ut en justeringstestsida

Skriv ut en justeringstestsida för att centrera utskriftsbilden på sidan.

1. Öppna HP Smart och välj din skrivare.

2. Klicka på Avancerade inställningar.

Anm:

I Windows 7 och 8 öppnar du HP Printer Assistant, välj Skriv ut och klicka sedan på Skrivares startsida (EWS).

3. Klicka på System > Tjänst.

4. I avsnittet Justera i listrutan Fack 1 storlek, välj storlek och ange sedan värdena för X1 Skift, X2 Skift och Y Shift.

5. Klicka på Skriv ut testsida.

En justeringstestsida skrivs ut.

Exempel på justering av justeringstestsida (framsidan)
Exempel på justering av justeringstestsida (baksida)