• Information

• Respons

HP-skrivare - Förbättra faxkvaliteten

Skickade eller mottagna fax har vertikala eller vågräta linjer, band eller dålig upplösning.

Exempel på dåliga faxkvaliteten
Anm:

Fax är en säker metod för att skicka dokument, men kanske inte är det bästa valet om du vill skicka eller ta emot bilder med hög kvalitet. Om kvaliteten på fax är konsekvent dålig bör du istället överväga skanning.

Du kan använda skrivarens programvara för att skanna med din skrivare eller HP Smart-appen för att skanna med skrivaren eller den mobila enhetens kamera och sedan skicka skanningen via e-post. Om du inte har HP Smart kan du hämta den från 123.hp.com eller appbutiken.