• Information

• Respons

Hitta produkt- och serienummer för HP-datorer, skrivare och tillbehör

Varje HP-produkt har ett produktnummer och ett unikt serienummer. Referera till dessa nummer när du arbetar med kundsupportagenter, hittar drivrutiner och supportdokument, ger produkten service eller bestämma garantistatus.

Anm:

Namnet och numret framtill på produkten kanske inte är tillräckligt för att få rätt support. De här namnen eller numren representerar ofta en serie av många stationära datorer som ser liknande ut, men har andra tillval och delar.

Dessutom kan namnet och numret på produktens framsida variera med land/region. Det bästa sättet att hitta PRODUKTinformation från HP eller bekräfta garantistatus är att hitta produktnamnet och modellnumret (eller produkt-NO eller P/N på etiketterna) och serienummer (eller Serienummer NO, S/N eller SN på etiketterna).

• Produktnamn och modellnummer (eller Produkt NR eller P/N på etiketter): Identifierar produkten i en serie (till exempel HP Spectre Folio - 13-ak0001na). Använd det här numret för att hämta rätt drivrutiner eller söka efter supportdokument.

• Serienummer (eller Serie NR, S/N eller SN på etiketter): Identifierar din specifika HP-produkt. Du behöver det här numret för att få service för den bärbara datorn, hitta garantistatus eller kontakta HP:s kundsupport.