• Information

• Respons

Byta ut en övre hårddisk

Byt ut den övre hårddisken, säkra den i hårddiskfacket och för sedan i facket i höljet överst i datorn.

1. Inspektera hårddiskfacket för att bekräfta att varje hål har en gummitass. Om det finns hål utan tassar ersätter du de saknade tassarna.

Kontrollera om facket har tassar
  2. Ta ut den nya hårddisken ur förpackningen.

3. Sätt i den nya hårddisken i facket och se till att hålen på hårddisken är inriktade med hålen på facket.

Placera hårddisken i facket och rikta in hålen på sidorna
  4. Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva fast hårddisken med de skruvar som du lade åt sidan.

5. Sätt i hårddisken i höljet och lås sedan fast hårddisken på plats.

Sätta i den övre hårddisken i det övre höljet
  6. Stäng hårddiskens åtkomstlucka på datorns ovansida.

Stänga hårddiskens åtkomstlucka