• Information

• Respons

HP-skrivare - Skriva ut med HP ePrint

HP ePrint är en säker molnbaserad tjänst som gör att du kan skriva ut från ett e-postkonto med en aktiv internetanslutning.

Anm:

HP ePrint stöds inte för skrivare som lanserats efter hösten 2020. Som ett alternativ är Print Anywhere tillgänglig. Mer information finns i Print Anywhere med appen HP Smart.

Ta reda på skrivarens IP-adress

Leta reda på skrivarens e-postadress för ePrint på skrivarens kontrollpanel eller på ditt HP-konto.

Se till att skrivaren är ansluten till det lokala nätverket trådlöst eller med en Ethernet-kabel och att du har internetanslutning. Om skrivaren är ansluten till datorn med en USB-kabel, fungerar inte HP ePrint.

Följ eventuella nedanstående steg för att aktivera webbtjänsterna eller hämta din skrivare, om du uppmanas till det.

• Från skrivarens kontrollpanel: Klicka på HP ePrint-ikonen eller knappen eller navigera till Konfiguration av webbtjänster eller Nätverkskonfiguration eller Inställningar för trådlöst för att hitta menyn webbtjänster. E-postadressen för HP ePrint visas på skärmen för webbtjänster.

Exempel på skrivarens e-postadress på webbtjänstskärmen
  • Från ditt HP-konto: Logga in på HP Smart (på engelska). ePrint e-postadress finns bredvid skrivarens namn.

Placering av skrivarens e-postadress på HP Smart webbsida

Skriv ut med ePrint

Skicka ett ePrint-jobb till skrivaren med ePrint e-postadressen.

1. I e-postkontot, skapa ett nytt e-postmeddelande eller öppna e-postmeddelandet som du vill skriva ut och välj sedan alternativet Vidarebefordra.

2. I fältet till anger du e-postadressen för skrivarens ePrint.

3. I fältet ämne skriver du in ett namn för e-postmeddelandet.

4. Bifoga upp till 10 dokument eller foton och se till att den totala storleken på e-postmeddelandet är mindre än 10 MB.

Anm:

Dokument som är digitalt undertecknade, krypterade eller lösenordsskyddade stöds inte av HP ePrint.

Exempel på ePrint e-postjobb

Exempel på ePrint e-postjobb
  5. Klicka på Skicka för att skicka e-postmeddelandet.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.