• Information

• Respons

HP Inkjet-skrivare – inget svart bläck, fel färger, andra problem med utskriftskvalitet

Utskrivna dokument och foton håller inte förväntad kvalitet. Följande uppgifter hjälper till att lösa problem med svart bläck som saknas, färger som är blekta eller inte matchar originalet och linjerna eller ränderna på utskrifterna.

Felsökning av dessa problem varierar beroende på vilken typ av bläckpatroner skrivaren använder. Identifiera din patrontyp och få steg för att lösa problemet.

Bläckpatronstyper