• Information

• Respons

Ansluta datorn till ledningsstammen

Anslut datorn till ledningsstammen, sätt i de externa batterierna och anslut sedan datorn till ett headset med Virtual Reality (VR).

1. Sätt i datorn i ledningsstammen och lås sedan spärrknappen.

Ansluta datorn till ledningsstammen
  2. Montera den högra sidan av batterihållaren i datorn och sätt sedan i det externa batteriet i batterihållaren. Upprepa det här steget för den vänstra sidan av batterihållaren och det externa batteriet.

Montera batterihållaren på datorn och sätt sedan i batteriet i hållaren
  3. Anslut ett VR-headset till datorn.

Ansluta ett VR-headset
  4. Starta datorn.

5. Lägg ledningsstammen på ryggen och spänn fast klämmorna och justera remmarna för att hålla ledningsstammen på plats.

Fästa klämmorna och justera remmarna

Du kan nu använda HP VR Backpack G2.