HP-datorer – Konfigurera OMEN by HP PHOTON Wireless Mouse

Installera och ladda OMEN by HP PHOTON Wireless Mouse för avancerat spelande.

OMEN by HP PHOTON Wireless Mouse, hårdvarunyckeln, adapter, micro-USB-kabel och avtagbara fingerstöd

Anslut och ladda den trådlösa musen via en USB-anslutning

Anslut USB-A-hårdvarunyckeln med 2,4 GHz-mottagaren direkt till en USB-A-port på datorn eller använd den medföljande micro-USB-kabeln och adaptern.

1. Anslut USB-hårdvarunyckeln med den trådlösa mottagaren till USB-A till micro-USB-adaptern.

2. Anslut adaptern till micro-USB-kabeln.

3. Anslut den andra änden av micro-USB-kabeln till en USB-A-port på datorn.

Anslutningsdiagram för användning av micro-USB-kabeln och adaptern

Nr

Beskrivning

1.

Anslutning mellan hårdvarunyckeln och adapter

2.

Anslutning mellan micro-USB och adaptern

3.

Anslutning mellan micro-USB och datorn

4. Slå på den trådlösa musen.

5. Använd den flätade 1,8 m micro-USB-kabeln för att ladda musen. Du kan även använda en USB till nätströmsadapter (ingår inte med den trådlösa musen).

6. Vänta tills den trådlösa musen har laddats.

Anslut och ladda den trådlösa musen med HP OUTPOST-laddningsplattan

Anslut hårdvarunyckeln med mottagaren till OMEN by HP OUTPOST-laddningsplattan.

Anm:

HP OUTPOST-laddningsplattan är ett valfritt tillbehör som kan köpas separat.

OMEN by HP OUTPOST-laddningsplatta med tända lampor
  1. Anslut USB-A-hårdvarunyckeln med den trådlösa mottagaren till USB-A 3.0-porten på OMEN by HP OUTPOST-laddningsplattan.

2. Anslut laddningsplattans USB-C-kabel till en USB-C-port på datorn.

Anslutningsdiagram för användning av OMEN by HP OUTPOST-laddningsplattan

Nr

Beskrivning

1.

USB-A 3.0-port på OMEN by HP OUTPOST-laddningsplattan

2.

USB-C-port på datorn

3. Om datorn inte har en USB-C-port ansluter du plattans USB-C-kabel till USB-C till USB-A-adaptern och ansluter sedan adaptern till två USB-A-portar på datorn.

Om du endast ansluter en USB-A-kabel till datorn, laddar plattan fortfarande den trådlösa musen, men plattans RGB-belysning är avaktiverad.

4. Slå på den trådlösa musen.

Anm:

Det kan hända att du måste vänta på att den trådlösa musen laddas när du slår på musen första gången.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Gå igenom listan med vanliga frågor om OMEN by HP Photon Wireless Mouse.

Kan jag ansluta USB-A-hårdvarunyckeln med trådlös mottagare direkt till en USB-A-port på min dator?

Ja, men den trådlösa musen fungerar inte om den är på större avstånd än 10 meter från USB-hårdvarunyckeln. För att undvika anslutningsproblem rekommenderar HP att du ansluter receiver hårdvarunyckeln till datorn via adaptern och micro-USB-kabeln.

Kan jag använda musen i trådbundet läge?

Ja, du kan använda musen i trådbundet läge när den är ansluten till en USB-A-port på datorn.

Visas den trådlösa musen i Enhetshanteraren i Windows?

Ja, den trådlösa musen visas i Enhetshanteraren i Windows.

1. I Windows söker du efter och öppnar Enhetshanteraren.

2. Sök efter OMEN by HP PHOTON-musen under Möss och andra pekdon.

Vilka är OMEN by HP PHOTON Wireless Mouse-funktionerna?

Granska standardfunktionerna i OMEN by HP PHOTON Wireless Mouse. För att få åtkomst till ytterligare funktioner, t.ex. RGB-anpassning, ansluter du den trådlösa musen till särskilda HP OMEN- och Pavilion-speldatorer.

• 2,4 GHz trådlös anslutning

• Avtagbara vänstra och högra fingerstöd och avtagbara vänstra och högra sidoknappar

• PixArt PAW3335-sensor med 16000 DPI

• Batteriet varar upp till 50 timmar på en enda laddning

• 11 programmerbara knappar och RGB-lampor kan anpassas via OMEN Command Center

• Optiska mekaniska V/H-omkopplare

Kan jag anpassa den trådlösa musen när den är ansluten till en dator som inte har stöd för OMEN Command Center?

Nej. OMEN Command Center (OCC) krävs för anpassning av RGB-lamporna och de 11 programmerbara knapparna. Om du ansluter musen till en dator som inte har stöd för CCC fortsätter musen att fungera, men du kan inte anpassa RGB-lamporna och de programmerbara knapparna.

Vad gör jag om den trådlösa musen inte fungerar med min dator?

OMEN by HP Photon Wireless Mouse fungerar endast med en kompatibel HP OMEN- eller Pavilion-speldator.

Om musen inte fungerar med en kompatibel dator kan du kontakta HP för att få information om garantialternativ.