Byta bläckpatroner i HP DeskJet, Photosmart 6520-skrivare

Byt ut nästan tomma eller tomma bläckpatroner i HP DeskJet Ink Advantage 6525 och HP Photosmart 6520 e-All-in-One-skrivare.

Patronnummer för HP DeskJet Ink Advantage 6525 och Photosmart e-All-in-One 6520, 6521 och 6525

Amerika och Asien/Stillahavsregionen (ej Kina, Indien och Japan)

Västeuropa

Afrika, Oberoende staters samvälde, Japan och Mellanöstern

Kina och Indien

HP 564

HP 364

HP 178

HP 862

Köpa nya bläckpatroner eller tonerkassetter

Ersättningsbläck- och toner går att köpa från HP och lokala återförsäljare.

1. Gå till HP:s butik.

2. Välj ditt land/region och språk.

3. Klicka på Bläck och toner högst upp på sidan.

4. Följ anvisningarna för att hitta och beställa bläckpatronerna till din skrivare.

Installera ersättningsbläckpatronerna

Installera nya bläckpatroner i HP DeskJet- och Photosmart 6520-skrivare.

1. Se till att det finns papper i huvudfacket och slå sedan på skrivaren.

2. Öppna locket till åtkomstområdet för bläckpatroner.

Öppna åtkomstlocket till bläckpatronerna
  3. Tryck på fliken på en bläckpatron och dra sedan bort den från dess hållare.

Ta ut patronen ur vagnen
  4. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen och dra sedan bort den orangefärgade fliken och plastomslaget helt och hållet. Pappersetiketten på ovansidan slits sönder en aning för att ventilera bläckpatronen.

Varning - risk för personskada:

Completely remove the-tab and plastic wrap before removing the orange cap in the next step. Otherwise, ink might leak.

Ta bort den orangefärgade fliken och plastomslaget
  5. Håll bläckpatronen i sidorna och vrid sedan det orangefärgade skyddslocket moturs för att ta bort det.

Varning - risk för personskada:

Do not touch the copper-colored contacts or the ink nozzles. Touching these parts can result in clogs, an ink system failure, and a failed electrical connection.

Ta bort det orangefärgade locket från bläckpatronen
  6. Sätt in bläckpatronen i den färgkodade hållaren och tryck sedan ned den tills den klickar fast på plats.

Sätta i bläckpatronen tills den klickar fast i skrivarvagnen
  7. Stäng locket till bläckpatronsområdet och följ sedan anvisningarna för att justera skrivaren om du ombeds göra det.