Byta ut bläckpatroner i HP DeskJet 5000-skrivare

Byt ut nästan tomma eller tomma bläckpatroner i HP DeskJet Ink Advantage 5000-skrivare.

Patronnummer för HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085 och 5088

Nordamerika

Latinamerika

Asien, m stillahavsregionen

Europa, Mellanöstern och Afrika

Gäller inte

664 Svart

664XL Svart

680 Svart

652 Svart

Gäller inte

664 Trefärgad

664XL Trefärgad

680 Trefärgad

652 Trefärgad

Köpa nya bläckpatroner eller tonerkassetter

Ersättningsbläck- och toner går att köpa från HP och lokala återförsäljare.

1. Gå till HP:s butik.

2. Välj ditt land/region och språk.

3. Klicka på Bläck och toner högst upp på sidan.

4. Följ anvisningarna för att hitta och beställa bläckpatronerna till din skrivare.

Installera ersättningsbläckpatronerna

Installera nya bläckpatroner i HP DeskJet 5000-skrivare.

1. Se till att det finns papper i huvudfacket och slå sedan på skrivaren.

2. Ta försiktigt tag i handtagen på vardera sidan av skrivaren och lyft sedan åtkomstluckan för bläckpatronerna tills den låses fast.

Öppna locket för att komma åt patronerna
  3. Öppna luckan och dra försiktigt patronen uppåt och utåt ur hållaren.

Ta ut bläckpatronerna ur vagnen
  4. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen. Var noga med att endast hålla den i de svarta plastsidorna.

5. Ta bort tejpen från bläckpatronen.

Varning - risk för personskada:

Do not touch the copper-colored contacts or the ink nozzles, or reapply the protective tape. Touching these areas can result in an ink system failure.

Ta bort tejpen från bläckpatronen
  6. Sätt i bläckpatronen i den färgkodade hållaren, se till att den sitter ordentligt i vagnen och stäng sedan luckan.

7. Stäng åtkomstluckan till patronerna.

8. Om justeringssidan skrivs ut ska du följa anvisningarna på sidan för att rikta in skrivarhuvudena och slutföra installationen.