Bluetooth-guide för HP-skrivare

Bluetooth finns tillgängligt för vissa HP-skrivare som ett trådlöst utskriftsalternativ. Se följande lista över Bluetooth-kompatibla skrivare och konfigurera sedan anslutningen för att starta utskriften.

Anm:

Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy (BLE) används av HP Smart-appen för att upptäcka skrivaren under inställningsprocessen. Bluetooth Smart aktiverar inte utskrift via Bluetooth. Ladda ned HP Smart-appen från 123.hp.com eller från App Store.