HP skrivarinställningar (HP Print för Chrome)

Skriv ut dokument, foton och webbsidor via Google Chrome-webbläsaren med det här tillägget. Du behöver inte hämta ytterligare en skrivardrivrutin.

Installera HP Print för Chrome

Om du vill skriva ut från webbläsaren Chrome installerar du HP Print för Chrome-tillägget från Chrome Web Store.

Gå igenom de här kraven för att använda HP Print för Chrome.

• En Chromebook, Mac eller Windows-dator som är ansluten till Internet

• Ett aktivt Gmail- eller Google Chrome-konto

• Den senaste versionen av webbläsaren Chrome: Mer information finns på Uppdatera Google Chrome (på engelska).

1. Från webbläsaren Chrome går du sedan till HP Print för Chrome (på engelska).

2. Klicka på Lägg till i Chrome och följ sedan anvisningarna för att slutföra inställning av tillägget.

Fönstret Print for Chrome öppnas efter installationen

Skriva ut med HP Print för Chrome

Skriv ut dokument, bilder, webbsidor och e-post från Chrome-webbläsaren.

1. Slå på skrivaren och kontrollera att den är ansluten till samma nätverk som datorn eller med en USB-kabel.

2. Från webbläsaren Chrome öppnar du objektet som du vill skriva ut.

3. Klicka på ikonen Skriv ut om den är tillgänglig eller ikonen Meny i webbläsaren , och välj sedan Skriv ut.

4. Välj skrivaren på menyn Destination och ändra inställningarna för utskriften vid behov.

5. Klicka på Skriv ut.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Har du fortfarande en fråga? Hitta ytterligare svar och få hjälp.