HP Sprocket fotoskrivare - Första gången skrivaren installeras

Packa upp skrivaren, installera HP Sprocket-appen, parkoppla skrivaren och din mobila enhet, fyll på papper och kalibrera sedan skrivaren.

Ta ur sprocket från förpackningen

Packa upp sprocket och återvinn allt förpackningsmaterial.

1. Ta ur skrivaren ur förpackningen.

Ta bort en sprocketskrivare ur förpackningen
  2. Ta bort allt plastförpackningsmaterial skrivaren.

3. Återvinn förpackningsmaterialet.

Parkoppla sprocket och mobilenheten

Installera appen HP sprocket på din mobilenhet och parkoppla din sprocket via en Bluetooth-anslutning. Appen krävs för att skriva ut från din mobila enhet.

1. Gå till hemsidan HP Sprocket (på engelska) och följ sedan anvisningarna på skärmen för att ladda ned och installera appen.

2. Slå på skrivaren efter att du har installerat appen.

Placering av strömbrytaren på skrivaren
  3. Öppna menyn Bluetooth-inställningar på din mobila enhet och kontrollera sedan att Bluetooth är aktiverad.

4. Öppna HP Sprocket-appen.

5. Om en välkomstskärm visas, klicka på inställningsskärmen och följ instruktionerna.

Om en uppmaning att Visa med AR, klicka på Aktivera Reveal eller Nej, tack.

6. Klicka på meny-ikonen , klicka på sprocket och klicka sedan på Hantera skrivare för att visa tillgängliga skrivare.

• Om din skrivare visas är skrivaren ansluten.

• Om skrivaren inte visas, klicka på Lägg till ny skrivare och klicka sedan på skrivaren.

Fyll på HP Sprocket-fotopapper

Lägg i HP Sprocket-fotopapper med storleken 5,0 x 7,6 cm (2 x 3 tum) i skrivaren.

1. Stäng av sprocket.

2. Skjut bort det övre locket från utmatningsfacket för att ta bort det.

Ta bort det övre locket

Bildtext

Beskrivning

1.

Skjut bort det övre locket

2.

Ta bort det övre locket

3. Lägg i upp till 10 ark med HP Sprocket-fotopapper med det blåa utskriftskvalitetskortet (tidigare Smartsheet). Se till att det blå kortet finns på botten av stapeln med streckkoden riktad nedåt och fotopapperet med HP-logotyperna riktat nedåt.

Anm:

Behåll det blåa kortet tills du är klar med alla 10 ark och kassera det sedan.

Ett exempel på att lägga i papper i skrivaren
  4. Justera det övre locket med spåren på utsidan av skrivaren och skjut sedan det övre locket mot utmatningsfacket tills det sitter ordentligt.

Sätta tillbaka locket

Bildtext

Beskrivning

1.

Rikta in det övre locket

2.

Skjut bort det övre locket

5. Slå på Sprocket.

Kalibrera sprocket

Skicka ett utskriftsjobb med appen HP sprocket för att kalibrera skrivaren med det blåa utskriftskvalitetskortet.

1. På din mobila enhet öppnar du HP sprocket-appen.

2. Markera det foto som du vill skriva via startskärmen.

3. Tryck på Redigera eller ikonen Redigera för att justera fotots utseende, lägga till text eller klistermärken, och använda filter.

4. Tryck på ikonen Bockmarkering för att spara ändringarna och klicka sedan på ikonen Skriv ut.

5. Vänta tills sprocket är inaktiv och tyst och försök sedan ta bort det färgade kortet.

6. När kalibreringen är klar skrivs fotot ut.