HP-skrivare – Felsök en USB-skrivaranslutning

När du skickar en utskrift via en USB-anslutning skriver skrivaren inte ut och datorn kan inte identifiera skrivaren.

Felsöka skrivarens USB-anslutning

Kontrollera om USB-kabeln är skadad och hur lång den är, byt ut den vid behov och starta om skrivaren och datorn.

1. Stäng av skrivaren och datorn.

2. Koppla bort skrivarens USB-kabel från datorn och skrivaren och inspektera kabeln.

• Om kabeln är skadad eller är längre än 3 m () ska du byta ut den.

• Anslut kabeln till en annan USB-port på datorn om den är oskadad och kortare än 3 m (). Porten bör vara USB 2.0 eller senare. Om du använder en USB-hubb eller dockningsstation ska du ansluta kabeln direkt till datorn.

3. Anslut kabeln till skrivaren och kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten till båda portarna.

4. Starta datorn och vänta tills den har är klar med uppstarten.

5. Starta skrivaren och lägg sedan till skrivaren (Mac) eller vänta tills datorn har installerat en ny enhet (Windows).