HP:s bärbara datorer - Köpa ett ersättningsbatteri

Om batteriet i din bärbara dator har förlorat sin kapacitet att hålla laddningen kan du köpa ett ersättningsbatteri från HP.

Testa musen med HP PC Hardware Diagnostics

Om musen inte fungerar som förväntat ska du använda HP PC Hardware Diagnostics Tool för Windows för att identifiera eventuella problem.

1. I Windows söker du efter HP PC Hardware Diagnostics för Windows. Högerklicka på appen och välj sedan Kör som administratör.

Om appen inte är installerad på datorn, hämta den senaste versionen från webbplatsen HP PC Hardware Diagnostics för Windows.

2. I huvudmenyn ska du välja Komponenttester.

Välja Komponenttester i huvudmenyn
  3. Välj Inmatningsenheter, markera varje mustest och klicka sedan på Kör en gång.

x

Kör mustester
  4. Följ anvisningarna nedan för att testa musens funktion.

När ett test har slutförts visas resultatet på skärmen.

• Godkänt: Musen fungerar korrekt och som förväntat.

• Fel (med ID-nummer): Musen stötte på ett maskinvarufel. Anteckna batteriets status och fel-ID. Anteckna batteristatus och fel-ID så att du har dem tillgängliga om du behöver kontakta HP:s kundsupport.

Leta upp datorns produktnummer med HP Support Assistant

Hitta datorns produktnamn, produktnummer och serienummer med HP Support Assistant.

1. I Windows söker du efter och öppnar HP Support Assistant eller klickar på appikonen i aktivitetsfältet.

Om appen inte är installerad på datorn, hämta den senaste versionen från webbplatsen HP Support Assistant.
  2. På fliken Mina enheter letar du upp datorn för att se produktens namn, produktnummer och serienummer.

Hitta datorns produktnamn, produktnummer och serienummer på HPSA-startskärmen

Beställ en ersättningsbatteri

Beställ ett nytt batteri från HP:s reservdelsbutik.

Anm:

Det kan hända att vissa länder eller regioner inte har stöd för beställning av delar från HP.com. Kontakta din lokala HP-återförsäljare eller kontakta HP direkt för att köpa batterier eller andra delar.

1. Gå till HP:s reservdelsbutik.

2. Ange produktnumret i fältet Hitta din del och tryck sedan på knappen Retur.

Anm:

Ta bort suffixet från produktnumret. Till exempel anges DZ357U#ABA som DZ357U.

3. Under Köpa certifierade och äkta reservdelar från HP ska du välj land/region och språk.

4. Skriv ditt serienummer, produktnummer eller produktnamnet i fältet och klicka sedan på knappen Sök efter en del.

Anm:

Om du använder produktnumret för att söka tar du bort suffixet från numret. Produktnumret DZ357U#ABA ska du t.ex. skriva som DZ357U.

5. Hitta den bärbara datorn och välj sedan rätt produktnummer.

6. Hitta batteriet i reservdelslistan och följ anvisningarna om hur du köper batteriet från HP eller från HP:s reservdelspartners.