HP-skrivare – Skapa anpassade pappersformat

Skriv ut på icke-standardmässiga pappersformat med många HP-skrivare för hemmabruk och småföretag. Anpassade pappersformat måste ligga inom det högsta och lägsta utskriftsmåttet som din skrivare stöder.

Anm:

För att undvika problem med utskriftskvaliteten och andra problem, kontrollera att det anpassade formatet inte överstiger papprets verkliga storlek.

Skapa anpassade pappersformat (Windows)

Skapa nya pappersstorlekar i menyn egenskaper för skrivare (endast Windows 10 och Windows 8) eller i Enheter och skrivare.

Skapa anpassade pappersformat (Mac)

Skapa nya pappersformat på sidan inställningar eller utskriftsmenyn beroende på vilka alternativ som är tillgängliga i programmet som du skriver ut från.