• Information

• Respons

HP-skrivare - Skapa anpassade pappersformat

Skriv ut på icke-standardmässiga pappersformat med många HP-skrivare för hemmabruk och småföretag. Anpassade pappersformat måste ligga inom det högsta och lägsta utskriftsmåttet som din skrivare stöder.

Anm:

HP har åtagit sig att bidra till att förbättra miljöns hälsa genom att skydda, återställa och förbättra skogsförvaltningen i hela världen. Gå till att skriva om historien med HP:s papper för att lära dig mer.