Skapa anpassade pappersformat (Mac)

Skapa nya pappersformat på sidan inställningar eller utskriftsmenyn beroende på vilka alternativ som är tillgängliga i programmet som du skriver ut från.

Skapa ett anpassat pappersformat i menyn Sidinställningar (Mac)

Skapa ett anpassat pappersformat från alternativet Sidinställningar i programmet som du skriver ut från.

1. Fyll på med det anpassade pappret i huvudfacket och skjut sedan pappersledarna för bredd inåt tills de vilar mot kanterna på pappret.

2. I programmet som du vill skriva ut från klickar du på Arkiv och sedan på Pappersformat.

3. Välj Hantera anpassade storlekar på menyn pappersformat för att öppna fönstret för anpassade pappersformat.

Menyn Hantera anpassade pappersformat i Sidinställning på en Mac
  4. Klicka på plustecknet för att skapa en ny pappersstorlek.

5. Dubbelklicka på standardvärdet namnlös för att skriva ett unikt namn på det anpassade papperet, ställ in bredd och höjd, ställ in det område som inte är utskrivbart (valfritt) och klicka sedan på OK.

Anm:

Använd inte något befintligt namn för nya pappersformatet eftersom det skriver över förinställningen. Exempel: om ett anpassat pappersformat kallas A4, är det befintliga A4-pappersformatet inte längre tillgängligt som val.

Fönstret anpassat pappersformat i Mac
  6. Välj det nya anpassade pappersformatet i fönstret Utskriftsformat och klicka sedan på OK.

7. Klicka på Arkiv och välj sedan Skriv ut för att skriva ut på det anpassade papperet.

Skapa ett anpassat pappersformat i utskriftsmenyn (Mac)

Skapa en anpassad pappersstorlek i utskriftsmenyn i programmet som du skriver ut från.

1. Fyll på med det anpassade pappret i huvudfacket och skjut sedan pappersledarna för bredd inåt tills de vilar mot kanterna på pappret.

2. I programmet som du vill skriva ut från klickar du på Arkiv och sedan på Skriv ut.

3. Välj Hantera anpassade storlekar på menyn pappersformat för att öppna fönstret för anpassade pappersformat.

Meny för anpassad utskrift i utskriftsmenyn i Mac
  4. Klicka på plustecknet för att skapa en ny pappersstorlek.

5. Dubbelklicka på standardvärdet namnlös för att skriva ett unikt namn på det anpassade papperet, Ställ in bredd och höjd, Ställ in det område som inte är utskrivbart (valfritt) och klicka sedan på OK.

Anm:

Använd inte något befintligt namn för nya pappersformatet eftersom det skriver över förinställningen. Exempel: om ett anpassat pappersformat kallas A4, är det befintliga A4-pappersformatet inte längre tillgängligt som val.

Fönstret anpassat pappersformat i Mac
  6. I förhandsgranskningsfönstret för utskrift, välj det nya pappersformatet och klicka sedan på Skriv ut.