• Information

• Respons

Byta skrivhuvudet i HP OfficeJet Pro 7720, 7730-skrivare.

Byt ut en skadad eller felaktigt skrivhuvudsenhet i HP OfficeJet Pro 7720 och 7730 All-in-One-skrivare för breda format.

Modellnummer för utbytesskrivhuvud: M0H91A

Köpa ett skrivhuvud

Köp ett skrivhuvud från en auktoriserad serviceleverantör eller på HP:s webbplats.

1. Gå till HP:s reservdelsbutik (på engelska).

2. Välj ditt land/region längst upp på webbsidan.

3. Ange artikelnumret i fältet Sök efter artikel.

4. Följ anvisningarna för att beställa skrivhuvudet.

Byt ut skrivhuvudet

Ta bort det felaktiga skrivhuvudet och installera det nya ersättningshuvudet i en HP OfficeJet Pro 7720- eller 7730-skrivare för breda format.

1. Öppna bläckpatronens åtkomstlucka och vänta tills skrivarvagnen har stannat.

Öppna åtkomstluckan till kassetten
  2. Lyft upp spärrhandtaget på vagnen för att låsa upp skrivhuvudet.

Lyfta upp spärrhandtaget på skrivarvagnen
  3. Utan att ta bort bläckpatronerna ska du ta tag på sidorna av skrivhuvudet och lyfta skrivhuvudet och dra det mot dig.

Anm:

För att undvika fläckar bör du inte röra undersidan av skrivhuvudet.

Borttagning av skrivhuvudet
  4. Placera skrivhuvudet riktad uppåt på ett pappersark och lägg den sedan åt sidan.

5. Ta ut det nya skrivarhuvudet ur förpackningen.

Varning - risk för personskada:

Rör inte skrivhuvudet elektriska kontakter eller munstyckena för att undvika att skada dem.

Vidrör inte de elektriska kontakterna eller munstyckena på skrivhuvudet
  6. Sätt in skrivhuvudet i skrivarvagnen genom att hålla skrivhuvudet på sidorna med de elektriska kontakterna vända mot skrivaren.

7. Sänk försiktigt ned spärrhandtaget på vagnen tills det snäpper fast.

Sänka spärrhandtaget på vagnen
  8. Installera inställningspatronerna som med följde med ersättningsskrivhuvudet.

Anm:

Du måste installera Setup-bläckpatronerna annars uppstår ett patronfel.

Sätt i bläckpatronen i den färgkodade öppningen
  9. Lägg i vanligt vitt papper i pappersfacket.

10. Stäng luckan till bläckpatronerna och följ sedan anvisningarna för att justera skrivaren om du ombeds göra det.

Returnera defekta delar till HP

Returnera defekta delar till HP eller återvinn dem.

För mer information, gå till HP-produktretur och återvinning (på engelska).

1. Lägg det gamla skrivhuvudet med bläckpatronerna installerade i plastförpackningen.

Placering av det gamla skrivhuvudet och bläckpatronerna i förpackningen
  2. Lägg plastförpackningen som innehåller de gamla delarna, formuläret som medföljde de nya delarna, en exempelutskrift med problemet, om det går, i den avsedda frankerade vadderade leveransförpackningen och skicka sedan iväg förpackningen.

Lägg de gamla delarna, formuläret och ett utskriftsexempel i påsen