Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy) och HP-skrivare

En del HP-skrivare använder en funktion som kallas Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy (BLE) som möjliggör snabbare och mer pålitliga skrivarinställningar.

Bluetooth Smart-information för HP-skrivare

Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy (BLE) används av HP Smart-appen för att upptäcka skrivaren under inställningsprocessen.

Bluetooth Smart aktiverar inte utskrift via Bluetooth. Det används endast som ett hjälpmedel vid installation av en skrivare. Gå till Bluetooth-guide för HP-skrivare för mer information om utskrift via Bluetooth och en lista över kompatibla skrivare.

HP Smart-appen är tillgänglig från 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).