Meddelandet “Ange PIN-kod för WPS” visas under installation av HP-skrivaren

Meddelandet Ange PIN-kod för WPS till skrivaren visas på datorn för att slutföra installationen, men du kan inte hitta PIN-koden.

Hitta PIN-kod till WPS

Leta upp och ange PIN-koden för WPS för att slutföra skrivarinstallationen. Du har kort tid (90 sekunder för de flesta modeller) till att ange PIN-koden innan den förfaller.

Ange PIN-koden för WPS på din skrivare i Windows 10
  1. Leta efter en PIN-kod på skrivarens kontrollpanel eller informationssidan som skrevs ut under installationen efter att meddelandet om PIN-koden för WPS visas på datorn.

2. Ange PIN-koden och klicka på Nästa för att slutföra installationen.

3. Om PIN-koden inte fungerar gör du något av följande: